Intense 5000 SHR

Intense 5000 este cel mai puternic si avansat echipament de epilare definitiva IPL cu tehnologia SHR. Usor de utilizat, eficient si cu un design profesional, acest echipament este un instrument ideal pentru cabinete medicale sau saloane de infrumusetare. Este conceput pentru a functiona la capacitate maxima, intr-o maniera continua, si beneficiaza de tehnologia SkinGlide, care permite glisarea rapida a capatului de lucru pe zona de tratament.

Aparatul vine cu un software avansat care permite personalizarea tratamentului in functie de client. Puteti alege modul manual, care da operatorului mai multa libertate, sau unul din numeroasele programe automate, care asista aproape total operatorul. Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine un rezultat optim este sa introduceti tipul de piele, pigmentarea si grosimea firului de par. Software-ul se va ocupa de restul, sugerand parametrii adecvati de tratament.


Intense 3000 SHR E-light

Noul Intense 3000 SHR E-light imbina armonios avantajele tehnologiei IPL cu noua tehnologie SHR si cu rezultatele Radiofrecventei Bipolare (R.F.). Undele de radiofrecventa ajuta, actionand independent de melanina firului de par sau de tipul de piele. Patrund in profunzime, generand o temperatura controlata de pana la 45 de grade Celsius, optima pentru rezultate rapide si sigure.

Tehnologia E-light este recunoscuta pentru rezultatele pe care le ofera pe pielea inchisa la culoare, bronzata sau pe firele de par roscate, blonde sau albe, imposibil de epilat definitiv prin tehnologiile traditionale.
Intense 500 SHR

Intense 500 SHR Mobile face parte din ultima generatie de aparate profesionale cu tehnologie SHR asistata de tehnologia SkinGlide. Aparatul elimina pauzele intermediare de racire dintre flash-uri, crescand eficienta si viteza de lucru. Fiabil si usor de folosit, este unul din cele mai populare echipamente IPL-SHR.

Interfata usor de utilizat si de accesat prin ecranul touchscreen color generos de 8,4 inch, permite setarea soft-ului avansat in doar cateva secunde. Intuitiv, soft-ul ofera asistenta operatorului in fiecare etapa a tratamentului. Mobile 500 SHR dispune de trei sisteme de racire avansate, proiectate special pentru a sustine tehnologia SHR si a permite folosirea intensa a aparatului.

- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1