560nm - 1200nm - Intindere piele

Ten tanar si plin de vitalitate la orice varsta prin tratamentul de intindere a pielii
Lumina pulsata la o frecventa de 560 nm-1200nm


Daca IPL este in general o metoda cunoscuta pentru epilare si depigmentare, tehnologia poate face mult mai multe pentru aspectul pielii. Intinderea pielii este posibila prin actiunea asupra colagenului, substanta care asigura elasticitatea pielii.

Ce este colagenul?
Colagenul este o proteina ce se regaseste in corpul uman, in tesuturi, cartilagii si mai ales in piele. 70% din proteinele din piele sunt reprezentate de colagen.
Pe masura ce inaintam in varsta, corpul nostru produce cantitati mai mici de colagen cu efecte imediate asupra aspectului pielii.

Colagenul este afectat si de diferiti factori externi. Soarele are un efect nociv asupra colagenului, astfel ca persoanele ce lucreaza foarte mult in aer liber, fara a-si proteja corpul de razele soarelui, sunt cele mai predispuse la aparitia ridurilor de la varste mai putin inaintate. Un alt factor de influenta il reprezinta reziduurile rezultate in urma digestiei zaharului. Astfel, persoanele care iubesc dulciurile foarte mult si abuzeaza de acestea sunt mai predispuse sa piarda cantitati de colagen din corp si mai ales din piele, cu efecte asupra elasticitatii acesteia. Fumatul sau expunerea la un mediu poluant au de asemenea efecte negative asupra colagenului si implicit asupra pielii.

Pentru reintinerirea pielii, trebuie actionat asupra colagenului. Pe de o parte, fiecare persoana trebuie sa aiba o grija cat mai mare in ceea ce priveste cauzele ce afecteaza colagenul produs de corp, respectiv expunerea la soare, excesul de zaharuri, fumatul sau expunerea la un mediu poluat. Pe de alta parte, odata cu inaintarea in varsta, o solutie este stimularea producerii colagenului la nivelul dermei. Asta, pentru a evita sau a intarzia cat mai mult solutii invazive cum ar fi injectarea de colagen artificial, ce poate avea numeroase efecte secundare asupra pielii sau operatii de lifting cu riscurile aferente unor astfel de interventii.

Cum actioneaza IPL asupra colagenului
Lumina Intens Pulsata (IPL) stimuleaza producerea de colagen si astfel, printr-o modalitate naturala, pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea. Lumina ajunge la nivelul dermei si actioneaza asupra zonei unde se afla vasele de sange, celulele cu pigmenti si colagenul.

Studiile arata ca un efect major in imbatranirea pielii il au enzimele MMP-1 , o endoproteina cunoscuta si sub numele de colagen interstitial cu rol in regenerarea tesuturilor si TGF beta 1, o proteina cu numeroase functii la nivel celular. Un dezechilibru al nivelului de MMP-1 si TGFB1 cauzeaza scaderea nivelului de colagen din straturile pielii.

Testele de laborator au indicat actiunea directa a IPL asupra MMP-1 si TGB1 cu efect direct in stimularea generarii de colagen. Acest efect este produs cand pielea este supusa unui fascicul de lumina in gama de frecventa 560nm – 1200 nm, producand exact cantitatea de caldura necesara stimularii producerii celor doi indicatori.

IPL poate actiona asupra oricarei parti a corpului: pe fata, barbie, gat, zonele cel mai expuse aparitiei ridurilor, dar si pe corp, pe piept, pe maini sau picioare. Tratamentul este rapid si fara efecte secundare asupra pielii.

Ca pentru orice tratament cu IPL, si in cazul tratamentelor pentru intinderea pielii exista anumite contraindicatii: afectiuni ale pielii, inclusiv arsuri datorate expunerii la soare, sarcina, infectii la nivelul pielii, sensibilitate la lumina datorata unor tratamente medicamentoase, inclusiv unele antibiotice, herpes sau alte contraindicatii medicale.

Cu ajutorul aparatelor INTENSE se poate obtine o intindere sanatoasa si naturala a pielii.
Stimularea producerii de colagen presupune o actiune de precizie a fascicului de lumina, iar acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei disponibile pe aparatele INTENSE de la L’Ortec Medical.

Totodata, precizia aparatelor INTENSE permite reglarea fasciculelor de lumina la un spectru foarte precis, astfel incat sa actioneze doar asupra stratului dermei in care se poate realiza stimularea colagenului fara a afecta concentratia de melanina. In acest fel este evitata aparitia petelor deschise la culoare de pe piele. Sunt eliminate si riscurile de a fi afectata epiderma care sa duca la arsuri sau rani superficiale.

Pentru efecte vizibile in cazul tratamentelor de intindere a pielii cu aparatele INTENSE se recomanda 4-6 sedinte la intervale de cateva saptamani sau chiar luni. Un tratament dureaza relativ putin ca timp, de la cateva minute pentru suprafete foarte mici de piele pana la cateva zeci de minute pentru mai multe zone ale corpului cum ar fi pe abdomen, brate sau picioare.

Aparatele INTENSE sunt usor de utilizat, iar un training complet este oferit clientilor nostri dupa achizitie. Dorim sa ne asiguram ca puteti oferi in cel mai scurt timp servicii de calitate cu rezultate excelente in cabinetul dumneavoastra.

Pentru prima data in Romania, aveti posibilitatea de a beneficia de cele mai moderne aparate cu tehnologie IPL prin achizitie, dar si prin inchiriere, putand testa performantele acestora in randul clientelei dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, contactati-ne si unul din reprezentantii nostri va va oferi toate informatiile tehnice sau comerciale de care aveti nevoie.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1