Rezultate clinice

Intrebari tehnice

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?
Durata unei sesiuni de epilare se stabileste in cazul fiecarui client in functie de suprafata care trebuie tratata. Pentru zone precum fata sau axila o sedinta poate dura doar 3-6 minute. Chiar si pentru zona dorsala sau a membrelor inferioare durata unei sedinte de epilare definitiva SHR cu tehnologia SkinGlide este redusa cu 50% fata de sedintele realizate cu tehnologii clasice. Veti petrece mai putin timp in tratamente, iar rezultatele vor fi mai spectaculoase.

Este tratamentul IPL dureros?
Pe durata tratamentului, clientul poate simti o senzatie in genul unei usoare calduri sau a unor scurte ciupituri de tantar. Pragul de sensibilitate este, insa, diferit de la un pacient la altul. Pentru a preintampina orice disconfort, tehnologia SHR vine cu un sistem de racire avansat care formeaza o pelicula fina de gheata in zona de contact cu pielea, racorind in mod placut zona tratata si actionand ca un anestezic local.

Tratamentele de epilare definitiva de tip SHR sunt eficiente pentru orice tip de par?
Da, conditia principala fiind ca tratamentul sa fie respectat intocmai. Diferenta dintre tratamentul pentru firele de par mai putin pigmentate sau cu o structura mai fina si parul inchis la culoare consta in numarul de sedinte necesare unui rezultat optim.

Care este diferenta dintre SHR si IPL?
SHR este o metoda revolutionara, de ultima generatie, de epilare definitiva si este mult superioara metodei de epilare IPL, care este foarte cunoscuta. Sistemul INTENSE SHR vine cu o fluenta mult marita (energie/centimetru patrat) datorita folosirii capacitorilor de mari dimensiuni, potenti energetic. Aparatele SHR dispun si de un sistem de racire in 3 etape (apa, aer, semi-conductor) care ofera o racire rapida si constanta a sistemului, facilitand performante superioare.

SHR este si o procedura mai confortabila pentu client, dar si mai eficienta. Impulsurile sunt emise de capacitori in rafala/consecutiv, iar timpul dintre ele este reglabil, la fel ca si intensitatea. SHR protejeaza tesutul epitelial, ferind pielea de arsuri sau afectiuni de alta natura, performantele obtinute fiind spectaculoase, lucru recunoscut in acest domeniu.

Care sunt diferentele intre tehnologia de epilare prin LASER si metoda IPL cu tehnologia SHR?
Aceste doua tehnologii populare difera ca principii de actiune. Laserul utilizeaza o singura lungime de unda, iar in cazul IPL pulsurile de lumina intensa sunt trimise prin mai multe filtre speciale ceea ce genereaza mai multe lungimi de unda. Tocmai aceasta varietate de lungimi de unda disponibile prin tehnologia IPL-SHR permite tratarea mai eficienta a mai multor afectiuni.
O alta diferenta intre cele doua metode de epilare definitiva este tipul luminii generate. In cazul IPL, lumina generata este dispersata, iar in cazul metodei de epilare cu laser, lumina generata este paralela.

Care sunt diferentele dintre IPL si E-Light?
E-Light este un mix intre tehnologia IPL si tehnologia RF (E-light=IPL+RF). Echipamentele E-light, precum INTENSE 3000, au in compozitia tehnica doua tehnologii avansate, Lumina Intens Pulsata (IPL) si Radiofrecventa (RF). Acestea imbunatatesc rezultatele mai ales in cazul clientilor cu o concentratie scazuta de hemoglobina sau melanina.
Toate aparatele cu tehnologia E-Light trebuie sa contina un capat de tratament dedicat pentru lumina intens pulsata (IPL) si, separat, un capat de tratament de radiofrecvente bipolara/tripolara cu o energie degajata de pana la 50J.

Studii Clinice
Inainte de a fi implementata in echipamentele INTENSE SHR, tehnologia SHR cu lumina pulsata a fost testata riguros pe o perioada de 3 ani de studii clinice sub controlul unui laborator dermatologic de renume.

Rezultatele studiului clinic pe noua tehnologie SHR au demonstrat ca aceasta nu are un efect invaziv asupra pielii, chiar si in cazul fototipurilor IV si V. Au fost realizate numeroase tratamente de Fotoepilare si Fotorejuvenare experimentale, iar filtrul DarkSkin, special conceput pentru pielea inchisa la culoare, si-a demonstrat eficienta in absolut toate tratamentele. S-a constatat ca se pot trata in siguranta, pe toata perioada anului, clienti cu orice fototip de piele. Acest lucru ofera centrelor de Epilare Definitiva si Fotorejuvenare din toata lumea sa foloseasca echipamentele in orice luna a anului, in mod continuu, ducand la incasari si profituri duble.
In urma testelor clinice s-a constatat ca echipamentele cu tehnologia SHR sunt eficiente si in tratamentele de Epilare Definitiva pentru diferite nuante mai dificile de par, inclusiv pe cel blond sau alb.

Tehnologia SHR cu lumina pulsata, precum INTENSE SHR si INTENSE E-LIGHT, de la L’ORTEC MEDICAL, este alegerea optima pentru cabinetele si saloanele care doresc sa ofere tratamente eficiente fara efecte secundare.  Astfel, clientii au o alternativa sigura si viabila la tratamentele invazive de pe piata care vin la pachet cu efecte secundare nedorite.

L’ORTEC MEDICAL utilizeaza tehnologia patentata SHR care ofera putere sporita, lungimi de unda variate in spectru mare si caracteristici de absorbtie cromofor, optime in melanina si oxihemoglobina. De asemenea, tehnologia SHR ofera penetrare si adancime superioare altor tehnologii. Aceste caracteristici permit operatorului sa ofere un tratament mai eficient si fara efecte secundare sau durere, crescand nivelul de confort si siguranta al pacientilor, dar si satisfactia rezultatului.

Pentru a sustine tehnologia SHR, echipamentele INTENSE sunt dotate cu capacitori ceramici potenti energetic, de mari dimensiuni, realizati cu tehnologia THD. Pentru acestia s-a dezvoltat un sistem de racire avansat in 3 trepte care foloseste pompe de apa, ventilatoare de aer si noutatea electronicii moderne in domeniu, semi-conductori, reusind sa livreze o Fluenta marita.

Procedurile cu lumina intens pulsata au folosit mult timp asa-numitul„”standard de aur” in Epilare Definitiva si Fotorejuvenare  pentru tratarea leziunilor vasculare, post acnee si pigmentarii. L’ORTEC MEDICAL a fost prima companie care a inovat, imbunatatind si modificand lungimea de unda emisa de capatul de tratament cu ajutorul unei lampi revolutionare XENON-BLITZ. Astfel, L’ORTEC MEDICAL a deschis calea catre noi tipuri de terapii, cum ar fi tratarea efectelor secundare post-operatorii. Versatile, sigure, fiabile si usor de operat, echipamentele INTENSE SHR sunt alegerea cea mai buna  pentru orice cabinet si profesionist din domeniu.

Daca sunteti interesati de mai multe informatii legate de TEHNOLOGIA SHR si studiile clinice realizate, ne puteti contacta oricand la office@lortec-romania.ro

Intrebari frecvente
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1