Tehnologie avansata

Ce este SHR

Tehnologia SHR cu Skin Glide folosita la gama de echipamente INTENSE reprezinta performanta unui sistem ce lucreaza la parametri clinici. Aceasta metoda de tratament imbunatatita de L’Ortec Medical, mult superioara metodei clasice de epilare definitiva, reprezinta inovatia de ultima generatie in domeniul luminii pulsate.

Noutatea sistemului SHR este data de folosirea capacitorilor ceramici, de mari dimensiuni,  realizati prin tehnologia THD. Datorita puterii energetice a lampii Xenon Blitz, s-a adaptat un sistem de racire în 3 etape folosind pompe de apa, ventilatoare de aer precum si noutatea electronicii moderne in domeniu - semi-conductorii,  oferind astfel in zona de contact a safirului cu pielea, o fluenta marita (energie/centimetru patrat). Impulsurile emise de capacitori sunt in rafala/consecutive, iar timpul dintre ele este reglabil, la fel ca si intensitatea. Eficienta sistemului astfel rezultat poate oferi o procedura confortabila, eficienta, rapida si in siguranta pentru client.

Este o metoda superioara celei IPL datorita sigurantei pe care o ofera tesutului epitelial, pielea nesuferind arsuri ori afectiuni de alta natura, dar ajungand la rezultatele dorite.

Modul de livrare eficient a energiei este instant, adica energia foarte inalta este livrata intr-un timp foarte scurt, generand un efect distructiv asupra celulelor germinative ale foliculului pilos. Lumina intens pulsata penetreaza tesutul epitelial si este astfel absorbita de melanina existenta in firele de par.

Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea dezvolta o caldura ce penetreaza structura firului de par, ajungand in vecinatatea radacinii firului de par, distrugand-o. Astfel, sute de foliculi de par sunt distrusi cu fiecare aplicatie de lumina pulsata.

Vezi aici aparatele L'ortec Medical

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1