Rezultate clinice

Studii Clinice

Tehnologia SHR cu lumina pulsate, inainte de a fi implementata in echipamentele INTENSE SHR, a urmat o perioada de 3 ani de studii clinice in Franta sub controlul unui laborator de dermatologie.

Rezultatele studiului clinic pe noua tehnologie SHR a demonstrat modul non-invaziv asupra pielii in timpul tratamentelor chiar si pe fototip IV si V. Filtrul numit DarkSkin special conceput pentru pielea inchisa la culoare si-a demonstrat eficienta pentru toate tratamentele de Fotoepilare si Fotorejuvenare. De acum se pot trata in siguranta, pe toata perioada anului, clientii cu toate fototipurile de piele, reusind astfel ca centrele de Epilare Definitiva si Fotorejuvenare sa foloseasca echipamentul pe toata perioada anului, acest lucru generand incasari duble.

O alta functie unica este faptul ca echipamentele INTENSE SHR de la L’ORTEC MEDICAL pot trata fara probleme clientii cu pielea bronzata sau in curs de bronzare. Acest lucru permite exploatarea aparatului inclusiv pe perioada verii.

Din testele clinice demarate, echipamentele cu tehnologia SHR si-au demonstrat eficienta in tratamentele de Epilare Definitiva pe diferite nuante de par, inclusiv pe cel blond sau alb.

Tehnologia SHR cu lumina pulsate, cum ar fi INTENSE SHR si INTENSE E-LIGHT de la L’ORTEC MEDICAL, este alegerea optima pentru tratarea efectelor secundare nedorite in urma tratamentelor invazive. L’ORTEC MEDICAL utilizeaza tehnologia patentata SHR, ce ofera putere sporita, lungimi de unda variate in spectru mare si caracteristici de absorbtie cromofor, optime in melanina si oxihemoglobina, oferind in acelasi timp penetrare si adancime superioara. In esenta, aceasta permite operatorului sa ofere un tratament mai eficient fara efecte secundare, crescand astfel siguranta pacientilor si satisfactia rezultatului. Pentru a sustine tehnologia SHR, echipamentele INTENSE  au fost dotate cu capacitori ceramici de mari dimensiuni, realizați cu tehnologia THD, potenti energetic, la care s-a adaptat un sistem de racire avansat in 3 trepte folosind pompe de apa, ventilatoare de aer si noutatea electronicii moderne in domeniu, semi-conductorii reusind astfel sa livreze o Fluenta marita.

Procedurile cu Lumina Intens Pulsata au fost mult timp "standardul de aur" in Epilare Definitiva si Fotorejuvenare pentru tratarea leziunilor vasculare, post acnee si pigmentare. L’ORTEC MEDICAL este primul care a imbunatit si modificat lungimea de unda emisa de capatul de tratament folosind o lampa revolutionara XENON- BLITZ si deschide calea catre noi tipuri de terapii, cum ar fi tratarea efectelor secundare post operatorii. Avand in vedere versatilitatea, siguranta, fiabilitatea si usurinta in operare a echipamentelor INTENSE SHR, acestea reprezinta  alegerea cea mai buna pentru orice cabinet si profesionist din domeniu.

Daca sunteti interesati de mai multe informatii legate de TEHNOLOGIA SHR si studiile clinice realizate, ne puteti contacta la office@lortec-romania.ro


Tratamente

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1