590nm - 1200nm - Vase capilare faciale

Eliminarea eficienta a vaselor capilare faciale sparte, pentru un ten perfect
Lumina pulsata la o frecventa de 590 nm - 1200nm


Ce sunt vasele capilare faciale sparte?
Pielea este strabatuta de numeroase vase capilare. Din diverse motive, astfel de vase se pot sparge avand ca efect aparitia petelor sau firelor rosii datorate sangelui ce nu mai circula corect. Pe masura inaintarii in varsta, datorita subtierii pielii, aceste vase capilare sunt si mai vizibile.

Cauzele spargerii vaselor capilare faciale pot fi din cele mai diverse, de la expunerea la soare, lovituri la nivelul fetei, afectiuni ale ficatului sau consumul excesiv de alcool si pana la frecarea excesiva a pielii sau aplicarea repetata a apei fierbinti pe fata.

Odata sparte aceste vase, ele nu se regenereaza si nu se absorb de la sine, iar aici intervine tratamentul IPL-SHR ce poate actiona la nivelul acestor vase capilare.

Cum actioneaza IPL-SHR asupra vaselor capilare faciale sparte
Lumina intens pulsata, la o frecventa de 590 nm – 1200 nm reuseste sa topeasca aceste vase de sange, care apoi sunt absorbite de organism, iar acest lucru se face fara efecte secundare sau fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Tratamentul IPL-SHR este non-invaziv si printre putinele solutii cu adevarat eficiente pentru o astfel de afectiune a pielii. In Statele Unite si in tarile din Vest, aceasta metoda este deja des folosita, iar la noi in tara, tratarea afectiunilor pielii cu ajutorul luminii intens pulsate castiga tot mai multi adepti datorita rezultatelor rapide si metodei simple de tratament. Fara internari, fara metode invazive si fara creme sau alte solutii care pot avea efecte secundare, cei afectati de vase capilare sparte la nivelul fetei isi pot recapata tenul curat si uniform in cateva sedinte.

Contraindicatiile folosirii tratamentului IPL-SHR pentru indepartarea vaselor capilare sparte tin de diverse afectiuni la nivelul pielii, sensibilitate la actiunea luminii sau alte contraindicatii medicale care vor fi explicate pe larg in training-ul oferit de echipa noastra.

Aparatele INTENSE, solutia pentru indepartarea vaselor capilare sparte
Eficienta tratamentului depinde de precizia cu care este actionata lumina intens pulsata la nivelul straturilor de piele. Aparatele INTENSE sunt proiectate pentru a oferi aceasta precizie. Astfel, fasciculul de lumina intens pulsata la o frecventa de 590 nm - 1200nm nu afecteaza celelalte straturi ale pielii.

Tratamentul cu aparatele INTENSE este unul deosebit de comod si de avantajos pentru pacient. Cum timpul este o componenta tot mai valoroasa a vietii de zi cu zi, pacientii sunt atrasi de posibilitatea de a se trata intr-un cabinet ce nu presupune internare sau pierderea a ore intregi in sali de asteptare pe holurile unui spital. Sedintele IPL-SHR dureaza doar cateva minute, iar intervalul dintre sedinte poate fi chiar de cateva saptamani.

Reusita tratamentului este asigurata de tehnologia inglobata in aceste aparate, dar si de software-ul sofisticat ce ii usureaza munca persoanei care opereaza aparatul si care elimina riscurile inutile, calibrand in fiecare moment frecventa.

Pentru detalii legate de tratamentele ce se pot realiza cu ajutorul aparatelor INTENSE, va invitam sa luati legatura cu unul din reprezentantii nostri de vanzari pentru a beneficia de consultanta gratuita.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1