750nm-1200nm - Epilare definitiva piele bronzata

Cea mai eficienta metoda de epilare definitiva
Lumina pulsata la o frecventa de 750nm-1200nm
Lumina intens pulsata (IPL) este folosita in mii de saloane de infrumusetare si de medici din toata lumea datorita rezultatelor excelente in epilarea definitiva, dar si in alte tratamente ale pielii. Lumina focalizata generata de aparatele INTENSE de la L’Ortec Medical se aplica in zona in care se doreste tratamentul si este absorbita de melanina, transformandu-se apoi rapid in energie termica. Datorita caldurii, radacina si foliculul pilos sunt arse, determinand caderea parului nedorit si impiedicand cresterea pe viitor. Caldura generata ajunge si la capilarele care hranesc foliculul pilos si firul de par astfel incat incetarea cresterii parului este garantata.

Tratamentul IPL-SHR poate elimina pana la 90% din firele de par, la femei, si 70% la barbati, intr-un interval de 6-12 sedinte, iar cu aparatele INTENSE aceste cifre se mentin chiar si la persoanele cu un ten inchis.  Firele de par care raman, intr-o proportie foarte mica, sunt cele mici si fine, aproape invizibile. Tehnologia IPL-SHR este eficienta in faza de crestere activa a foliculilor pilosi. Astfel, tratamentul trebuie repetat de cel putin 6-7 ori la intervale de cateva saptamani sau cateva luni.

Tratamente posibile
Tehnologia IPL-SHR poate fi folosita in siguranta pentru a epila definitiv toate zonele corpului (brate, spate, picioare, piept) si zonele cele mai solicitate de catre clienti: mustata, perciuni, barbie, in cazul femeilor, sau conturul barbiei, in cazul barbatilor. Lumina intens pulsata emisa in spectru larg, dar focalizata pe zona dorita, nu afecteaza tesuturile invecinate si nu are efecte secundare negative. Fiecare zona tratata necesita atentie speciala, iar echipamentele INTENSE vin insotite de un software avansat care asista operatorul si controleaza frecventa luminii pulsate, asigurand un echilibru intre eficienta si confort. In plus, echipa noastra va sta oricand la dispozitie si va va oferi training complet.

ratamentul poate dura intre 5 si 60 de minute in functie de zona tratata, iar rezultatele se vad, in general, de la prima sedinta. Tehnologia IPL-SHR este economica, eficienta, nedureroasa. Deoarece lungimea de unda poate fi controlata cu o mare precizie, tratamentul poate fi adaptat in functie de fototip. Astfel, veti putea oferi tratamente de epilare si pentru persoane cu piele mai inchisa ori bronzata fara a fi nevoie de tratamente de depigmentare care sa le preceada pe cele de epilare. Se elimina in acest fel riscul de ardere mai mare generat de surplusul de melanina, iar tocmai datorita acestui surplus, rezultatele vor aparea mai rapid.

Tratamentele de epilare definitiva IPL-SHR sunt solicitate atat de doamne cat si de domni care doresc epilarea in zonele axiale, pe abdomen, pectorali sau ceafa. Singurele persoane carora le este interzisa epilarea definitiva prin IPL sunt cele care prezinta tatuaje, boli de piele, persoanele insarcinate sau care alapteaza, cele care sunt fotosensibile din cauze genetice sau datorita unui tratament medicamentos, persoanele care prezinta afectiuni ale pielii sau care urmeaza anumite tratamente. Recomandari in acest sens primiti din partea agentilor nostri prin sesiunile de training ce sunt oferite la achizitionarea unui aparat INTENSE.

Epilarea definitiva prin IPL este solutia care ofera cea mai mare „libertate”, oferind un confort superior fata de tratamentele traditionale de epilare, dar si o oportunitate de a economisi timp si bani. Clientii care apeleaza la un tratament de epilare devin rapid clienti fideli pentru sedinte multiple prin care sa se obtina epilarea definitiva, iar investitia dumneavoastra va fi recuperata rapid.

Doriti mai multe informatii?
Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe detalii despre echipamentele INTENSE si tratamentele pe care le puteti oferi. De asemenea, va putem prezenta avantajele si dezavantajele solutiilor de achizitie sau inchiriere, in functie de rezultatele dorite de dumneavoastra.
Echipamentele INTENSE care folosesc tehnologie IPL-SHR sunt certificate FDA/CE/ROSH/LVD/EMC si sunt renumite pentru eficienta si fiabilitatea lor. Acestea sunt insotite de software de ultima generatie si de un pachet complet de training oferit de compania noastra astfel incat sa puteti oferi tratamente complete clientilor dumneavoastra cat mai rapid.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1