430nm - 1200nm - Foliculita

Cel mai comod si eficient tratament pentru foliculita. Rezultate garantate 100%.
Lumina pulsata la o frecventa de 750nm- 1200nm
Ce este foliculita?
Cele mai multe femei, mai ales cele care aleg varianta epilarii repetate cu ajutorul aparatelor de ras, s-au confruntat cu pete mici de culoare rosie, care sunt deseori dureroase. Acestea sunt simptomele foliculitei, zona dureroasa si sensibila la palpare fiind localizata langa un folicul sau centrata pe un fir de par.

Firele de par cresc dintr-un folicul pilos, iar leziunile cauzate de epilatul traditional la nivelul acestuia genereaza foliculita. Zona din jurul foliculului poate deveni infectata, in special din cauza unor bacterii precum Staphylococcus aureus. Deja sensibila ca urmare a epilarii, aceasta zona devine si mai dureroasa umplandu-se de puroi, iar cand foliculii sunt adanc inradacinati in piele, foliculita poate deveni cronica. Este o afectiune comuna destul de des intalnita si poate aparea la baza unuia sau mai multor fire de par.

Zonele predispuse la inflamarea firului de par sunt in general picioarele si zona inghinala, zone deosebit de sensibile in cazul unei astfel de afectiuni si cu riscuri mari de complicatii. Netratarea la timp a foliculitei poate duce la aparitia unor cicatrici de vindecare inestetice.

Tratamentul foliculitei
Foliculita, in formele sale usoare, poate fi tratata si mai ales prevenita extrem de simplu si comod printr-un tratament IPL-SHR de la L’Ortec Medical. Ajunsa in stadii avansate, foliculita  poate necesita un tratament pe baza de antibiotice sau medicamente antifungice, destul de neplacut si cu efecte secundare, ceea ce recomanda o mare atentie si preintampinarea formelor grave printr-o actiune in stadiile de inceput ale afectiunii.

La nivel international, cea mai apreciata metoda de tratament consta in distrugerea foliculilor pilosi printr-un tratament IPL-SHR. Distrugandu-se foliculul, se previne si aparitia inflamatiilor si infectiilor cauzate de foliculita. Aceasta afectiune nu se trateaza de la sine si un tratament este recomandat cat mai devreme, mai ales deoarece sunt necesare intre 4 si 8 sedinte pentru ca pacientul sa scape de foliculita, dar si de parul nedorit.

Cum functioneaza?
Tratamentul IPL-SHR permite indepartarea firelor de par si distrugerea foliculilor fara durere. Lumina emanata de aparatul performant este absorbita de firul de par si transformata in caldura la nivelul folicului (radacinii firului de par). Radacina este distrusa fara a afecta in vreun fel tesutul din jur si fara a provoca durere. Parul din zona tratata va disparea, ramanand numai fire subtiri, fine si rare, iar foliculita nu va mai aparea. Echipamentele IPL-SHR folosite de catre L’Ortec Medical sunt insotite de un software avansat ce regleaza in mod constant intensitatea luminii astfel incat sa se obtina un echilibru intre eficienta si confort.

Actiune 2 in 1
Tratamentul IPL-SHR are doua efecte simultane:

  1. se trateaza sau se previne foliculita, eliminand riscul unor complicatii.
  2. se epileaza definitiv si fara durere zona tratata, fara durere si fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Este o solutie excelenta care nu numai ca ofera un aspect placut si fin pielii, dar care elimina riscul unei afectiuni deranjante. Printr-un singur aparat IPL-SHR veti putea oferi tratamente cautate lunar de mii de femei si barbati.

Cele mai bune echipamente
Pentru realizarea unui tratament cu lumina intens pulsata aveti nevoie de echipamente testate, de calitate si incredere, pe care operatorul sa le foloseasca usor. Echipamentele IPL-SHR sunt recunoscute la nivel international pentru calitatea, soft-ul avansat si fiabilitatea lor. In plus, va oferim suport, training si consultanta pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti si sa folositi aparatul la performanta maxima.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1