590nm - 1200nm - Indepartare vase

Tratamente eficiente pentru repararea vaselor de sange dilatate sau sparte
Lumina pulsata la o frecventa de 750nm - 1200nm

Care sunt afectiunile vaselor dilatate
Vasele sparte, dilatate sau stelutele vasculare genereaza un aspect neplacut de care pacientii dumneavoastra vor fi fericiti sa scape cat mai repede si pentru totdeauna. Printre cauzele care determina sau agraveaza aceste afectiuni se numara sedentarismul, statul mult in picioare, fumatul, mancarurile grase ori iuti, fluctuatiile in greutate, temperaturile extreme sau expunerea la soare, iar acestea sunt elemente tot mai des intalnite ale modului de viata actual pentru o larga categorie de persoane de la noi din tara.

Venectaziile, acele vase de sange rosii-violet care sunt vizibile pe picioare, sunt deseori intalnite la persoane ce trec de 30-40 de ani. La fel este si rozaceea, o alta afectiune cunoscuta mai comun sub forma de roseata persistenta. Numeroase persoane sunt afectate si de angioame, tumori benigne constituite din vase sangvine sau limfatice care nu sunt periculoase, dar sunt suficient de aproape de suprafata pielii pentru a fi vizibile. Toate acestea pot fi tratate in doar cateva sedinte prin tratamentul cu lumina intens pulsata IPL-SHR. Aceasta procedura este  eficienta atat la nivelul corpului cat si la nivelul fetei.

Cum functioneaza?
Echipamentele INTENSE emit pulsuri luminoase care sunt absorbite de catre sange (mai exact de hemoglobina) si transformate in caldura. Aparatele IPL-SHR emit lumina intens pulsata pe o frecventa optima pentru a coagula vasele sparte. Caldura generata este preluata de catre peretii vasculari mai inchisi la culoare determinand inchiderea vaselor. Rezultatele obtinute sunt de durata si mai mult decat multumitoare. Lumina intens pulsata actioneaza in grosimea pielii si in doar 4-6 sedinte problema vaselor dilatate este rezolvata. Indata ce vasele au fost coagulate, acestea se resorb, iar pielea isi revine la culoarea si aspectul normal.

De ce IPL-SHR?
Tratamentul IPL-SHR este non-invaziv, are efecte secundare minime si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare. Acest tratament rezolva leziuni care nu pot fi tratate eficient cu un alt tip de tratament, ceea ce determina gradul inalt de satisfactie al pacientilor care beneficieaza de el. Satisfactia este atat de mare incat este comun ca un pacient sa recomande tratamentul catre cel putin doua cunostinte, asa cum reiese din statisticile noastre.
Tratamentul IPL-SHR pentru leziunile vasculare poate fi realizat in orice anotimp, fara a afecta programul de lucru al pacientului, acesta fiind doar restrictionat la expunerea indelungata la soare.

Echipamentele INTENSE oferite de L’Ortec Medical sunt usor de utilizat astfel incat operatorul se va obisnui rapid cu ele, reusind sa inspire incredere si pacientilor. Aparatele sunt certificate, sigure si insotite de un soft dedicat care controleaza in mod constant intensitatea luminii pulsate si frecventa, asistand in mod eficient operatorul pentru a oferi fiecarui client maximul de confort si eficienta.

Solutia potrivita pentru dumneavoastra
Echipamentele din gama INTENSE pot fi atat achizitionate cat si inchiriate pentru a testa succesul unor astfel de tratamente. Aparatele IPL-SHR de la L’Ortec Medical sunt considerate un fel de panaceu tehnologic care, desi nu poate trata orice, au efecte extrem de bune, definitive si usor de obtinut pentru mai mult de 10 afectiuni diferite cu care zeci de mii de oameni se confrunta zilnic.

Contactati-ne pentru a va putea oferi mai multe informatii legate de tipul de tratamente posibile si de avantajele si dezavantajele fiecare solutii (de inchiriere sau achizitionare), astfel incat sa faceti alegerea potrivita. Echipa noastra va va oferi consultanta si training gratuit si toate informatiile de care aveti nevoie. Va asteptam!

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1