560nm - 1200nm - Antirid

Ridurile nu sunt ale batranetii ci ale pielii imbatranite
Lumina pulsata la o frecventa de 560 nm-1200nm
Ridurile
Pielea este poate cel mai miraculos organ al omului, reusind sa se regenereze cand sufera din cauza taieturilor sau arsurilor, sa fie impenetrabila pentru microbi si bacterii si sa ne protejeze impotriva razelor soarelui cu ajutorul pigmentilor. Este, insa, si supusa uzurii, iar unul din modurile prin care ii vedem primele semne de slabiciune sunt ridurile.

Acestea nu apar neaparat la o anumita varsta. Sunt persoane care la 20 sau 30 de ani au primele riduri, sunt si persoane care la varste de peste 60 de ani au un ten tanar, fara nici o cuta.

Fermitatea si elasticitatea pielii sunt conferite de elastina si colagen, iar scaderea cantitatii acestora din derma duce la aparitia ridurilor. Varsta este intr-adevar o cauza a reducerii elastinei si colagenului din piele, dar la fel de importante sunt lipsa unei hidratari corecte de-a lungul vietii, fumatul, expunerea la un mediu contaminat cu substante chimice sau expunerea prelungita la soare fara a acoperi pielea in mod eficient.

Toate acestea scad cantitatea de elastina si colagen si duc la aparitia cutelor sau zonelor brazdate din piele cunoscute sub numele de riduri.

Primele riduri apar in general pe fata, pe gat si pe maini, respectiv pe zonele cele mai expuse la soare.
Pielea trebuie, in primul rand, pastrata frumoasa prin evitarea actiunii prelungite a soarelui, o hidratare corecta, renuntarea la fumat sau excesul de dulciuri si evitarea mediilor poluate. Totusi, cand primele riduri isi fac aparitia, ele pot fi eliminate prin diverse actiuni, iar IPL este cea mai moderna metoda.

Cum actioneaza IPL asupra ridurilor?
IPL-SHR este o metoda non-invaziva ce reintinereste aspectul pielii, actionand la nivelul dermei printr-un fascilul de lumina la o frecventa de 560nm - 1200nm. Fascilulul de lumina declanseaza anumite reactii chimice la nivelul celulelor ce stimuleaza producerea de colagen si implicit imbunatateste fermitatea pielii acolo unde actioneaza tratamentul.

La nivelul celulelor, IPL-SHR reface echilibrul enzimelor MMP 1 si TGFB 1 care, asa cum arata studiile, sunt raspunzatoare si de generarea colagenului.

Tratametul IPL-SHR este usor de suportat. Pacientul simte doar o usoara caldura la nivelul pielii. Nu este invaziv si nu are efecte secundare. Poate sa actioneze asupra oricarei regiuni a corpului, de la cele mai expuse la aparitia ridurilor cum sunt zonele din jurul ochilor pana la cele de la nivelul gatului, bratelor sau coapselor.
Exista anumite contraindicatii de folosire a tratamentului IPL-SHR: fotosensibilitate, afectiuni ale pielii, sarcina, herpes sau alte contraindicatii medicale, insa majoritatea clientilor dumneavoastra vor putea beneficia de acest tratament.

Aparatele INTENSE sunt eficiente pentru atenuarea sau eliminarea ridurilor
Aparatele INTENSE cu tehnologie IPL-SHR actioneaza cu mare precizie asupra zonelor unde se doreste intinderea pielii si atenuarea sau eliminarea ridurilor. Fasciculul de lumina este setat cu precizie la frecventa 560nm - 1200nm astfel incat nu are alte efecte asupra epidermei si dermei, cum ar fi afectarea depozitelor de melanina.

Oricare din modelele INTENSE este dotat cu programe presetate pentru a se atinge o eficienta maxima. Cu o expunere normala a pieliii, timpul de finalizare a unui tratament cu aparatele INTENSE este mult redus fata de alte astfel de echipamente de pe piata.

Modul de utilizare si recomandarile pe care operatorul aparatului INTENSE trebuie sa le cunoasca sunt oferite gratuit de catre L’Ortec Medical clientilor sai printr-o procedura complexa de training.

Pentru detalii legate de aparatele INTENSE sau despre tratamentele si procedurile pe care un astfel de aparat le poate realiza, contactati-ne si unul dintre reprezentantii nostri de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Aparate


Contact

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1