560nm - 1200nm - Intinerire piele

Tratamentul de reintinerire a pielii care scade ani buni din varsta perceputa
Lumina pulsata la o frecventa de 560nm - 1200nm
Ce inseamna intinerirea pielii
Pielea este extrem de expusa numerosilor factori externi si interni: expunerea prelungita la soare sau la un mediu poluant, afectiuni ereditare, fumatul, medicatia sau diferite regimuri, circulatia defectuoasa a sangelui la nivelul pielii, acnee sau alte afectiuni. Toate acestea duc la pierderea fermitatii pielii, aparitia iregularitatilor, a ridurilor  sau la aparitia micilor pete de culoare care impreuna cu alti factori dau un aspect imbratranit pielii.
Intinerirea pielii inseamna proceduri ce elimina efectele factorilor interni si externi, partial sau total, redau tonusul pielii si aspectului stralucitor al acesteia.

Sunt numeroase tratamente care au ca scop intinerirea ielii, de la diete si pana la creme special concepute, de la masti aplicate pe fata sau pe intreg corpul si pana la interventii chirurgicale pentru intinderea pielii. Un tratament mult mai comod si la indemana oricui este cel bazat pe lumina intens pulsata.

Efectele unui astfel de tratament depind, in timp, si de alte masuri luate de fiecare persoana in parte, in functie de cauzele principale ale imbatranirii pielii. De exemplu, daca fumatul este una din cauze, acesta trebuie redus sau eliminat. Daca este vorba de expunere la soare, aceasta trebuie evitata.

Mentinerea aspectului tanar al pielii este un proces continuu, iar tratamentele de reintinerire prin IPL-SHR pot fi reluate, fara efecte secundare, la intervale regulate de timp.

Intinerirea pielii prin IPL-SHR
IPL-SHR este un tratament modern ce se bazeaza pe actiunea la nivelul epidermei si dermei intr-un mod non-invaziv, prin intermediul luminii intens pulsate. La nivelul dermei, IPL actioneaza prin stimularea generarii de colagen cu rol important in mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii. La nivelul epidermei, IPL actioneaza prin eliminarea cosurilor sau urmelor de acnee, eliminarea vaselor de sange sparte, uniformizarea culorii tenului prin eliminarea petelor de culoare actionandu-se la nivelul rezervelor de melanina.

IPL poate actiona cu succes pe orice parte a corpului, pe fata, gat, abdomen, fese  sau picioare, iar rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte.

Desi pentru intinerirea pielii sunt pe piata numeroase solutii, multe persoane doresc sa testeze tehnologia IPL data fiind usurinta cu care un tratament este aplicat, timpul redus necesar si comoditatea pacientului. Este mult mai simplu sa stai cateva zeci de minute intr-un cabinet de specialitate pentru un astfel de tratament decat sa pierzi ore intregi pentru a pregati si aplica diferite masti de creme sau alte solutii pe baza de plante, alge sau alte solutii inedite.

IPL este, asadar, o solutie a viitorului in domeniul tratarii si intineririi pielii, iar acolo unde exista aceasta oferta, cu siguranta in special doamnele, dar nu numai, vor apela la aceasta solutie.

Aparatele INTENSE, eficiente pentru reintinerirea pielii
Toate aparatele din gama INTENSE pot actiona eficient pentru a obtine efectul de intinerire a pielii. Sistemele software preinstalate permit reglarea frecventei luminii pulsate pentru a actiona exact la nivelul straturilor pielii care au nevoie de un astfel de tratament.

Pecizia acestor aparate elimina riscul unor efecte secundare si permite refacerea tratamentului la intervale regulate de timp pentru a se mentine aspectul tanar al pielii.

Aparatele INTENSE de la L’Ortec Medical sunt foarte usor de folosit de catre operator. Sesiunile de training oferite de compania noastra celor ce aleg sa isi doteze clinica sau cabinetul de infrumusetare cu oricare din modelele disponibile sunt suficiente pentru a oferi clientilor solutiile potrivite in functie de tipul afectiunii.
L’Ortec Medical vine pe piata din Romania cu o oferta inedita pentru cabinetele si centrele de infrumusetare, oferind atat posibilitatea de achizitie, dar si posibilitatea de inchiriere, ceea ce permite o flexibilitate mai mare in a testa cererea dintr-o anumita zona sau o anumita locatie.

Mai multe detalii privind tratamentele pentru reintinerirea pielii prin IPL, a aparatelor INTENSE si a variantelor de achizitie sau inchiriere pot fi obtinute solicitand mai multe informatii folosind datele de contact disponibile pe acest site.

Aparate


Contact

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1