590nm - 1200nm - Angioame

Aspectul neplacut al angioamelor poate fi usor indepartat cu IPL
Lumina pulsata la o frecventa de 590 nm - 1200nmCe sunt angioamele?
Angioamele sunt afectiuni ale vaselor capilare ce se manifesta prin formarea de pete rosiatice, mai mici sau mai mari, sub forma asa numitelor pete de vin. Angioamele pot fi plate, la nivelul pielii sau pot fi inaltate, asemenea unei cirese. Culoarea pronuntat rosiatica le face extrem de vizibile si de multe ori inestetice.

Angioamele au caracter bening, desi este bine ca un medic dermatolog sa se pronunte in acest sens. Pot fi ereditare sau pot aparea in timpul vietii, in special dupa varsta de 30 de ani. Daca unele angioame se absorb singure in timp, altele devin foarte pronuntate si deranjante, desi in cele mai multe cazuri nu sunt dureroase. Uneori, angioamele pot sangera abundent daca sunt rupte.

Angioamele sunt cauzate in principiu de un flux gresit al sangelui la nivelul vaselor capilare si de slabirea rezistentei acestor vase, care permit astfel acumularea unei cantitati mai mari de sange decat in mod normal. Aparitia angioamelor este adesea asociata cu sarcina, expunerea la un mediu toxic sau posibile afectiuni hepatice. Nu se poate spune ca sunt anumite categorii de persoane mai afectate de aceasta afectiune. Ele pot aparea indiferent de sex sau de culoarea tenului.

Tratarea angioamelor cu IPL-SHR
Lumina intens pulsata poate fi folosita cu succes pentru indepartarea angioamelor de pe orice parte a corpului. Fasciculul de lumina reglat la o frecventa de 590nm-1200nm actioneaza la nivelul vaselor de sange afectate, distrugandu-le fara a afecta vasele de sange invecinate. Chiar si dupa o sedinta IPL-SHR se vad rezultatele prin reducerea in dimensiune a angioamelor tratate si o uniformizare a culorii in zonele supuse tratamentului. In general este nevoie de 2-4 tratamente pentru o indepartare totala a angioamelor, acest lucru depinzand si de marimea si natura lor.

Aparatele INTENSE ofera o solutie eficienta persoanelor afectate de angioame 
Indiferent de natura angioamelor, acestea pot fi tratate cu succes cu ajutorul aparatelor INTENSE de la L’Ortec Medical. Exactitatea cu care poate fi setata frecventa luminii intens pulsate ofera precizie in actiunea la nivelul vaselor de sange afectate, fara a avea efecte secundare la nivelul dermei sau epidermei. Vasele de sange topite sunt absorbite in timp de organism.

Cu ajutorul programelor prestabilite pentru tratarea angioamelor, aparatele INTENSE sunt usor de manevrat, reducand la minim timpul necesar pentru un tratament al zonei afectate. Totodata, acestea permit tratarea oricarei zone a corpului, intr-un mod facil si comod pentru pacient.

Angioamele sunt destul de des netratate de catre persoanele afectate deoarece metodele clasice nu sunt tocmai comode pentru pacient. O solutie atat de simpla si rapida precum cea oferita de aparatele INTENSE devine extrem de atractiva.

Puteti obtine mai multe informatii despre aparatele INTENSE de la unul din reprezentantii nostri. Ceea ce trebuie retinut insa este faptul ca tehnologiile, designul si modul de proiectare al aparatelor sunt sustinute de un training oferit de compania noastra, care permite utilizarea imediata a echipamentelor in cabinetul dumneavoastra.

Solicitati informatii legate de posibilitatile de achizitie sau inchiriere a modelului de aparat INTENSE potrivit activitatii dumneavoastra.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1