Clienti

Extindeti veniturile afacerii dumneavoastra

3 din 5 romani sunt interesati de rezolvarea unei probleme dermatologice in mod definitiv.*

Tratamentele de epilare definitiva, de indepartare a ridurilor, de intinerire faciala,  de activare a colagenului sau cele de tratare a vaselor capilare, rozaceei, cuperozei, vaselor spider, alunitelor rosii (angioamelor) sau acneei sunt din ce in ce mai cautate. Numerosi pacienti cauta de ani de zile solutii pentru eliminarea petelor de batranete, de nastere sau cauzate de soare. Cu toate acestea, doar 10% din centrele de infrumusetare, saloanele si clinicile din Romania detin echipamente profesionale de tip IPL sau LASER.

In plus, tratamentele IPL-SHR devin din ce in ce mai populare in tarile din vest datorita rezultatelor exceptionale obtinute, astfel ca tot mai multi romani incep sa auda de ele. Aceasta industrie este la inceput de drum in Romania, iar potentialul este imens pentru cei care sunt primii.

V-ati dori sa puteti oferi peste 10 tipuri noi de tratamente cu ajutorul unui echipament LASER sau IPL, dar nu doriti sa va asumati inca riscurile unei investitii?
Acum puteti face acest lucru cu usurinta, fara sa fie nevoie de investitii uriase, si sa descoperiti potentialul acestor tratamente aproape fara risc.

Cea mai noua si revolutionara tehnologie de lumina intens pulsata SHR folosita cu succes pentru Epilare definitiva, Rejuvenare, Depigmentare, Acnee sau Vase Capilare este acum disponibila centrelor din Romania in conditii foarte avantajoase.

Avand costuri de rulare si intretinere foarte mici, dar o putere de atractie foarte mare, un echipament IPL-SHR poate mari veniturile afacerii dumneavoastra!

Cat puteti castiga dupa o luna de utilizare a echipamentului Intense 5000 SHR? 

Iata un exemplu al unuia din clientii nostri in a doua luna de inchiriere:

Incasari din abonamente si sedinte individuale    -          4.922 EUR
Costuri (echipament, angajat, consumabile)    -                 815 EUR

Profit:   4.107 EUR

Puteti testa rentabilitatea acestui model de afaceri fara sa investiti in achizitionare. Inchiriaza-IPL va ofera posibilitatea de a inchiria echipamente IPL-SHR oferindu-va tot suportul necesar pentru ca dvs. sa puteti oferi tratamentele dorite de clientii dvs. chiar din prima zi.

De ce sa inchiriati unul din echipamentele INTENSE?

  1. Primiti un kit complet care include aparatul, training de specialitate gratuit si materiale de promovare.
  2. Echipamentele sunt certificate medical CE, FDA, ROSH si respecta standardele ISO 13485 si ISO 9001
  3. Puteti obtine rezultate spectaculoase datorita lampii de ultima generatie cu tehnologie SHR, care permite un control optim al luminii emise.
  4. Oricine poate beneficia de tratament, chiar si persoanele cu par blond sau fototip de piele inchisa si bronzata.
  5. Garantie nelimitata.
  6. Asistenta completa din partea echipei Inchiriaza-IPL
  7. Va puteti concentra fara presiune pe cresterea afacerii si promovarea serviciilor, costurile fiind foarte mici.
  8. Puteti returna echipamentele oricand, daca doriti acest lucru.

Extindeti gama de servicii pe care o puteti oferi incepand de ASTAZI! Contactati-ne la 0770 184 412 pentru o oferta personalizata si mai multe informatii.

Descoperiti serviciile extrem de profitabile care vor creste cu usurinta traficul de clienti!

*Conform unui studiu INSOM


Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1