Rezultate clinice

Intrebari frecvente

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament INTENSE SHR?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile dumneavoastra si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu sunteti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumparati, puteti folosi echipamentul cum doriti si va amortizati investitia mai repede. Orice varianta ati alege, veti avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca va doriti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat INTENSE SHR?
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat INTENSE poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie puteti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si veti primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere.

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat INTENSE SHR, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, veti putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament INTENSE SHR, voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs, in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei si, prin sesiuni de practica, veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor INTENSE SHR. Pe toata perioada contractuala veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura?
Fiecare echipament INTENSE SHR este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consimtamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra.

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor INTENSE SHR?
Tratamentele cu lumina pulsata sunt cele mai cerute in saloanele de tratament conform statisticilor europene. Printre aceste servicii, Epilarea Definitiva este cea mai cunoscuta, iar in Romania mai putin de 13% dintre saloane ofera acest serviciu. Oportunitatile sunt foarte mari, iar clientii care vin chiar si pentru o singura sedinta tind sa devina clienti fideli.

Este lumina emisa de aparatele INTENSE SHR daunatoare pentru mine?
Lumina emisa de capatul de tratament al echipamentelor INTENSE SHR nu contine ultraviolete periculoase si nu afecteaza organismul. Aparatele folosesc lumina calorica inofensiva la o lungime de unda controlata si putere optima pentru a distruge sau stimula celulele cu probleme fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Echipamentul nu prezinta niciun risc pentru pacient sau operator.

Este echipamentul INTENSE SHR un LASER?
Nu, echipamentele INTENSE SHR au la baza tehnologia luminii intens pulsate, dar modul in care opereaza este similar cu al unui laser.

Este tratamentul de epilare definitiva SHR dureros?
Majoritatea pacientilor afirma ca nu este dureros, senzatia simtita fiind uneori chiar placuta. Tehnologia SHR vine in sprijinul clientilor cu un sistem avansat de racire pe semi-conductor care formeaza o pelicula de gheata pe safirul de contact cu pielea, actionand ca un anestezic local.

Care este durata unui tratament complet de epilare definitiva?
Pentru a elimina pana la 80% din firele de par sunt necesare intre 6 si 10 sedinte in functie de fototip. Deoarece firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite, sedintele vor fi efectuate la intervale de 3-6 saptamani.

Intrebari tehnice
Studii clinice
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1