430nm - 1200nm - Acnee

Sistemul care trateaza eficient cauza acneei
Lumina pulsata la o frecventa de 430nm-1200nm
Ce este acneea?
Sute de persoane cauta zilnic un tratament pentru acnee in Romania. Este o afectiune deranjanta, in primul rand din punct de vedere estetic, mai ales pentru tineri, cei mai predispusi si totodata cei pentru care aspectul fizic este atat de important si cu o influenta extrem de mare asupra moralului. Nu putini sunt cei ce raman marcati de aceasta afectiune toata viata.

Netratata corespunzator, acneea poate duce la forme foarte grave ce afecteaza pielea pe termen lung, devine chiar dureroasa si o sursa de infectie.

Principala cauza a acneei o reprezinta bacteriile (Propionibacterium acnes) dezvoltate in excesul de sebum secretat de piele, in special datorita dezechilibrelor hormonale. Acest sebum constituie "hrana"pentru microbii ce produc acneea.

Nu doar tinerii sunt afectati, ci orice persoana ce sufera de tulburari hormonale sau care urmeaza diferite tratamente hormonale.  Alti factori favorizanti sunt tulpinile de stafilococi patogeni, Corynebacterium acnes, Propionybacterium acnes, dereglarile tractului gastro-intestinal, hipovitaminoza, anemia, factorii ereditari, obiceiurile alimentare si dereglarile metabolice. Chiar si stresul este trecut de multi medici pe lista factorilor ce pot cauza acneea, iar poluarea aerului, cremele de fata sau razele soarelui tot mai periculoase isi aduc aportul negativ in a intretine aceasta afectiune.

Leziunile provocate aparute la nivelul epidermei se manifesta prin aparitia unor puncte negre, puncte albe sau cosuri la suprafata pielii. In unele cazuri apar si leziuni mai profunde, denumite chisturi. Punctele negre sunt formatiuni mici, de culoare neagra, care apar ca urmare a acumularii unui amestec de sebum si celule moarte, care blocheaza porii. Punctele albe sunt mici protuberante aparute la nivelul pielii, de culoarea pielii sau albe, care apar ca urmare a blocarii unor pori si uneori contin puroi. Chisturile, leziuni profunde care se formeaza fie imediat sub piele, fie mai in profunzime, contin substante a caror consistenta este fie lichida, fie semi-solida.
Exista pe piata numeroase  tratamente sau recomandari despre cum sa tratezi sau cum sa scapi de diferite forme de acnee, de la creme extrem de scumpe la antibiotice sau sfaturi babesti. Putine dau rezultatele scontate, sunt costisitoare sau necesita o perioada foarte lunga pentru a se vedea rezultatele astfel ca, un tratament inovator si fara riscuri asa cum este IPL-SHR va castiga cu siguranta tot mai multi de adepti.

Cum poate rezolva IPL-SHR problema acneei?
IPL-SHR este un tratament  ce actioneaza prin impulsuri de fascicule luminoase asupra bacteriilor ce cauzeaza aparitia acneei, iar acest lucru este posibil fara a face uz de medicamente care sa aiba efecte secundare, fara durere si discomfortul creat de diferitele creme sau alte posibile tratamente.
Tratamentul acneei cu IPL-SHR urmareste scaderea secretiei de sebum si inlaturarea retentiei de sebum, uniformizarea tesutului si tratarea cicatricelor.

Scaderea secretiei de sebum si respectiv inlaturarea retentiei de sebum se realizeaza prin actiunea directa, ce o exercita energia luminii IPL-SHR asupra glandelor sebacee din foliculul pilos - rezervor al sebumului. Lumina IPL-SHR actioneaza asupra fibrelor de colagen din componenta glandelor sebacee, contractandu-le (colagenul are o forma spiralata care se contracta cand se scurteaza, realizindu-se micsorarea foliculului pilos ce reprezinta rezervorul sebumului). Astfel, se obtine un folicul pilos mult mai mic ca volum cu un continut mic de sebum, continut insuficient pentru dezvoltarea bacteriilor ce provoaca acneea.

Tehnologia IPL aduce o acuratete foarte mare fara a distruge tesutul sau vasele de sange si fara a lasa urme ori cicatrice pe piele.  Tratamentul prin IPL poate fi folosit pentru orice parte a corpului, inclusiv pe scalp fara a afecta parul pacientului.

Tratamentele prin IPL-SHR sunt eficiente deoarece nu actioneaza doar asupra efectelor, cum fac cele mai multe din cremele de pe piata, ci mai ales asupra cauzelor acestei afectiuni.
IPL-SHR poate fi o solutie pentru orice tip de acnee, de la formele usoare pana la acneea vulgaris, o forma agresiva a acestei afectiuni.

Tratarea acneei cu ajutorul aparatelor din gama INTENSE
INTENSE este o gama de aparate ce foloseste tehnologia IPL. Rezultatele obtinute prin folosirea aparatelor INTENSE de catre clientii nostri au atras recomandari intr-un timp record de la primele tratamente efectuate.
Lumina echipamentului INTENSE SHR are rol astringent, de curatare si de eliminare a microbilor aflati in pori, iar inflamaţia este oprita. Astfel, chiar dupa prima sedinta, tenul se calmeaza si devine mai neted, mai curat şi mai luminos.

Se pot trata inclusiv cicatricele post-acnee cu ajutorul tratamentelor oferite de echipamentele Intense SHR. De altfel, fiecare pacient urmeaza un tratament IPL-SHR personalizat in functie de gradul acneei.
IPL este un mod de a trata acneea tot mai raspandit in tarile din vest si incepe sa fie cunoscut tot mai mult si la noi in tara, iar gama de aparate INTENSE SHR imbina perfect performantele tehnologiei IPL –SHR cu usurinta in utilizare printr-un control asistat de sisteme software sofisticate.

Aparatele INTENSE SHR aduc o eficienta foarte ridicata prin cresterea vitezei de lucru si eliminarea pauzelor intermediare necesare racirii dintre flashuri.

Ca orice alte solutii de tratare a unei afectiuni, IPL are anumite restrictii de folosire cum ar fi tratarea in timpul sarcinii sau a persoanelor sensibile la lumina, cazuri in care este nevoie de o recomandare medicala. Pentru a insusi pe deplin procesul de tratare a acneei cu ajutorul aparatelor noastre si a elimina orice riscuri, beneficiati de informatii complete oferite de catre reprezentantii nostri.

Mai multe detalii despre aparatele INTENSE gasiti in sectiunea Aparate a acestui site sau va recomandam sa ne contactati, iar unul din specialistii nostri va va oferi toate detaliile tehnice, cat si recomandari privind cea mai buna solutie de inchiriere sau achizitie in functie de serviciile pe care doriti sa le oferiti clientilor dumneavoastra.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1