480nm - 1200nm - Depigmentare

Uniformizeaza culoarea pielii pentru un aspect mai tanar, mai frumos
Lumina pulsata la o frecventa de 480nm-1200nm


De ce apar petele de culoare inchisa
Petele mai inchise la culoare de pe suprafata corpului pot avea cauze interne sau externe. Fie o dereglare hormonala, fie arsuri sau expuneri la soare care pot genera o hiperpigmentare pe anumite zone ale corpului.
Petele de culoare pot fi de mai multe tipuri: melasma ce se datoreaza in special dereglarilor hormonale din timpul sarcinii, pete ale varstei sau lentigo, cauzate de expunerea in timp la soare, pistruii, care au in general o cauza genetica, sau inflamari ale pielii, ca de exemplu acnee, arsuri, sau efectele diferitelor proceduri cosmetice.

Desi, in general, petele de culoare nu au efecte asupra sanatatii, este indicat sa fie analizate de un dermatolog pentru a se identifica un eventual risc de cancer al pielii. In cele mai multe cazuri, insa, singurul efect negativ este cel estetic.

Culoarea pielii este datorata pigmentilor, iar o hipermigmentare se datoreaza concentratiei mai mari de melanina din zonele afectate.

Petele de culoare afecteaza orice persona, indiferent de ten, fie acesta mai deschis sau mai inchis.

Ce inseamna depigmentare
Depigmentarea presupune actionarea asupra depozitelor de melanina care dau nastere petelor de culoare. Aceste depozite de melanina sunt topite pentru a ajunge la o concentratie normala si implicit la o culoare a pielii in ton cu restul corpului.

Depigmentarea cu ajutorul IPL-SHR
Indiferent de cauzele hiperpigmentarii, IPL-SHR este o solutie moderna ce reuseste sa actioneze asupra rezervoarelor cu exces de melanina ce dau nastere petelor inchise la culoare. IPL –SHR actioneaza cu precizie la nivelul substratului, fara a produce leziuni pielii sau vaselor de sange din straturile inferioare.
IPL-SRH actioneaza cu o lumina pulsata la o frecventa de 480nm-1200nm. Energia luminii este absorbita de melanina care se fragmenteaza. Aceste fragmente de melanina sunt absorbite de piele si apoi indepartate, actiunea IPL fiind extrem de usoara asupra pielii. Practic, persoana care urmeaza un tratament IPL pentru depigmentare nu simte durere, arsuri sau disconfort pe timpul tratamentului sau dupa.

Depigmentarea cu ajutorul aparatelor INTENSE
INTENSE este o gama de aparate IPL –SHR ce actioneaza cu precizie asupra depozitelor de melanina.
Aparatele INTENSE oferite de L’Ortec Medical sunt concepute pentru a actiona cu precizie asupra zonelor afectate de petele de culoare cu un disconfort minim asupra pacientului. Oricare din modelele din gama pot fi folosite pentru depigmentare cu rezultate foarte bune dupa cateva sedinte, cu primele efecte vizibile inca de la prima sedinta.

Fasciculul de lumina actioneaza doar asupra depozitelor de melanina. Precizia aparatelor este microscopica, acestea detectand diferentele de nuanta ale pielii si oprind actiunea fasciculului la marginea zonelor afectate. Astfel, tratamentele de depigmentare cu ajutorul aparatelor INTENSE nu au efecte secundare si nu provoaca arsuri ale zonelor asupra carora se actioneaza. Chiar si in tratarea pistruilor, rezultatele obtinute sunt foarte bune. Cu ajutorul tehnologiei E-LIGHT, aparatele INTENSE ofera rezultate remarcabile si in cazul persoanelor cu un ten inchis.

Nu este recomandata folosirea depigmentarii prin IPL in cazul in care clientul sufera de diferite afectiuni ale pielii, de diverse forme de cancer al pielii sau epilepsie, daca exista implanturi in zonele ce urmeaza a fi tratate ori in cazul persoanelor insarcinate.

Clientii LOrtec Medical ce achizitioneaza un aparat INTENSE beneficiaza de traininguri si instructiuni de folosire a aparatelor pentru a efectua tratamente de depigmentare sigure si eficiente.

Pentru a obtine informatii complete legate de gama INTENSE si de beneficiile utilizarii acestor aparate, va invitam sa ne contactati pentru a discuta cu unul din reprezentantii echipei noastre.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1