Tehnologie

Ce este e-light

E-Light este cea mai avansata tehnologie de rejuvenare faciala si epilare definitiva din lume, care combina efectele benefice ale luminii intens pulsate (IPL) cu puterea de tratare a radiofrecventei bipolare.

Tehnica E-light devine din ce in ce mai cunoscuta la nivel international ca o metoda eficienta de a reduce sau elimina parul nedorit, de a trata vinisoarele care dau un aspect neplacut sau zonele pigmentate.

Cum functioneaza?
In prima etapa este utilizata lumina intens pulsata (IPL) pentru a incalzi zona dorita. Energia luminoasa este absorbita de melanina si hemoglobina continuta in par, vase de sange sau piele si este transformata in caldura. Proprietatile electrice ale pielii depind de temperature, astfel incat tesutul cald are o rezistenta electrica mai mica. Atunci intervine tehnologia E-light, emisiile pe frecvente RF isi gasesc drum prin piele catre tesuturile incalzite de lumina intens pulsata, crescand temperatura. Prin acest proces radacina parului este distrusa, respectiv vinisoarele sau vasele de sange sunt reparate.
Fluxul radiofrecventei nu depinde de nivelul de melanina din piele, astfel ca se pot obtine rezultate excelente fara risc chiar si atunci cand nivelul de melanina este prea mare pentru a se folosi doar IPL.

E-light patrunde pana la 15 mm in piele, iar IPL este folosit pentru a potenta si calibra efectul E-light. Tehnologia E-light poate fi folosita, insa, si separat.

Utilizare
Aproape oricine poate beneficia de aceasta tehnologie, atat timp cat nu exista contraindicatii clare. Efectele secundare se rezuma la o usoara roseata care dispare in cateve ore, iar in cele mai multe cazuri nu apare nici acest efect. La prima sedinta se realizeaza o consultatie completa si un scurt test pentru a avea siguranta ca nu vor exista reactii adverse.

E-light este o tehnologie sigura, utilizata in toata lumea. Impreuna, IPL+E-Light ofera rezultate mai rapide si mai spectaculoase. Penetrarea este mult mai profunda, ajungand la straturile inferioare ale pielii. In acest fel, tehnologia E-Light nu afecteaza melanina din piele, ceea ce permite tratarea tuturor fototipurilor, lucru care este mai greu de realizat doar prin tehnologia IPL.

Tehnica E-light se poate folosi pe toate zonele de pe fata si corp.

Avantaje
Combinand E-light si IPL, nu mai exista practic restrictionari stricte in ceea ce priveste culoarea pielii sau a parului, putandu-se elimina chiar si parul aproape carunt sau parul roscat.

Folosita in general pentru epilare definitiva, combinatia dintre aceste doua tehnologii creeaza un efect secundar placut si anume rejuvenarea pielii, careia ii ofera un aspect catifelat, foarte apreciat.

E-light are nevoie de o combinatie perfecta de putere, filtre corecte de lumina si o suprafata a pielii suficienta pentru racire si va oferi rezultate excelente. Aceste conditii sunt indeplinite de combinatia perfecta dintre un aparat de calitate si un operator IPL+E-light pregatit.  

De ce este E-Light IPL diferita de IPL?

Tehnologia E-light+IPL este de trei ori mai eficienta decat doar IPL.

Mai sigura pentru pielea inchisa
Pentru pielea inchisa sunt recomandate tratamentele IPL cu un minim de energie optica, insa acestea pot fi ineficiente. Acest tip de situatii sunt rezolvate folosind tehnologia E-light care compenseaza puterea scazuta a energiei optice pentru ca radiofrecventa nu este atat de dependenta de nivelul de melanina din par.

Combinatia acestor doua tehnologii ofera cea mai avansata solutie non-invaziva pentru epilare eficienta si rejuvenarea pielii. Tehnologia E-light este practic singura solutie eficienta pentru cei cu ten foarte inchis care isi doresc un tratament eficient.

Efecte si alte tratamente posibile
S-au constatat rezultate exceptionale in:

Daca doriti mai multe informatii despre tehnologia E-light si aparatele care fac posibile aceste tratamente, va invitam sa ne contactati.

- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1