Tehnologie avansata

Tehnologia SHR cu Skin Glide folosită la gama de echipamente INTENSE reprezintă performanta unui sistem ce lucrează la parametri clinici. Această metodă de tratament îmbunătățită de L’ortec Medical, mult superioară metodei clasice de epilare definitivă, reprezintă inovația de ultimă generație în domeniul luminii pulsate.

Noutatea sistemului SHR este dată de folosirea capacitorilor ceramici, de mari dimensiuni,  realizați prin tehnologia THD. Datorită puterii energetice a lămpii Xenon Blitz, s-a adaptat unui sistem de răcire în 3 etape folosind pompe de apă, ventilatoare de aer precum și noutatea electronicii moderne în domeniu: semi-conductorii,  oferind astfel în zona de contact a safirului cu pielea, o fluență mărită (energie/centimetru patrat). Impulsurile emise de capacitori sunt în rafală /consecutiv iar timpul dintre ele este reglabil la fel ca și intensitatea. Eficiența sistemului astfel rezultat poate oferi o procedură confortabilă, eficientă, rapidă și în siguranță pentru client.

Este o metodă superioară celei IPL datorită siguranței pe care o oferă țesutului epitelial, pielea nesuferind arsuri ori afecțiuni de alta natură dar ajungând la rezultatele dorite.

Modul de livrare eficient a energiei este instant, adică energia foarte înaltă este livrată într-un timp foarte scurt, generând un efect distructiv asupra celulelor germinative ale foliculului pilos. Lumina intens pulsată penetrează țesutul epitelial și este astfel absorbită de melanina existentă în firele de păr.

Această lumina puternică, la contactul cu pielea dezvoltă o căldură ce penetrează structura firului de păr, ajungând în vecinătatea rădăcinii firului, distrugând-o. Astfel, sute de foliculi de păr sunt distruși cu fiecare aplicație de lumină pulsată .

Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
- -
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1